Praktische info

Praktische informatie

IMG_0038

Vervoer

Zorg ervoor dat je op tijd in Harlingen bent in verband met het eventueel parkeren van de auto. De parkeerplaatsen worden duidelijk aangegeven en kun je vinden op de website van Rederij Doeksen. Ook is de veerboot in Harlingen Haven gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer.

Let op! Je dient de overtocht met de veerboot online te reserveren bij Rederij Doeksen. Raadpleeg de dienstregeling voor de veerboot op de website van de Rederij Doeksen.


Het startnummer

Na inschrijving via de inschrijflink ontvang je een bevestiging van inschrijving via de mail. Het startnummer wordt tijdig naar het huisadres gestuurd. Vergeet deze dus niet mee te nemen naar het eiland!

Als je in tussentijd alsnog besluit dat een andere afstand te willen lopen, kunt je daarvoor de mutatiemodule gebruiken. De mutatiekosten zijn € 2,50.

Op de dag van de loop zijn wij tussen 10.00u en 10.30u aanwezig in de grote zaal van de Bolder op Kampeerterrein Stortemelk. Hier kun je terecht voor het ophalen van de eventueel bestelde hardloopshirts en voor de laatste  vragen en wijzigingen.


De start

De routekaarten en starttijden zijn op onze website en in de Bolder op kampeerterrein Stortemelk te vinden. De waterposten staan vermeld op deze kaarten.

De startplaats bevindt zich op kampeerterrein Stortemelk op ongeveer 1,5 km van de passagiersterminal op de veerdam.

In de Bolder kun je je omkleden en kun je tevens de spullen kwijt. De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor verlies of diefstal van eigendommen.


Na de finish

Na de finish is er water, sportdrank, banaan en sinaasappel te verkrijgen. De uitslag, met persoonlijke foto en video van finish, is na afloop direct beschikbaar via de uitslagenlink.
De fysiotherapie staat gereed om de vermoeide spieren weer op gang te brengen.

Je kunt je verkleden en eventueel ook douchen in de daarvoor bestemde doucheruimtes op het kampeerterrein
Om 15.30 uur vindt de prijsuitreiking met live muziek plaats bij de Bolder op kampeerterrein Stortemelk. Wie de boot van 16.45u wil halen heeft zo nog voldoende tijd.

Wil je langer op Vlieland verblijven?
Kijk dan op deze websites:

VLIE.NL
VVV VLIELAND
STORTEMELK
VLIELAND INFO