Inschrijven

Inschrijven VIRTUELE

Stortemelk Halve Marathon

Schrijf je hier in voor de VIRTUELE Stortemelk Halve Marathon! 

Als alternatief voor de echte organiseren we een virtuele Halve Marathon van Vlieland. Zo bieden we je toch de mogelijkheid om in deze bijzondere tijd invulling te geven aan je sportieve doel(en). 

Doe je in 2020 mee aan de eerste editie van de Virtuele Halve van Vlieland ?

Er zijn in totaal 3 afstanden waar je je voor kunt inschrijven:

  • 5,5 kilometer

  • 10 kilometer

  • Stortemelk Halve Marathon van Vlieland (21,1 kilometer)

De bedoeling is om uiterlijk in de Herfstvakantie van 2020 op een zelf gekozen datum en eigen tijdstip alsnog de originele route (5,5km, 10km of 21,1 km) af te leggen op Vlieland. Je kunt je inschrijven van 5 augustus 2020 tot en met 31 augustus 2020. De kosten zijn € 7,50 en daarvoor krijg je ook een drankje bij Hotel/Restaurant Zeezicht én een herinnering (op=op).

De evenement periode loopt van zaterdag 8 augustus 2020 tot en met maandag 26 oktober 2020.

Zodra je je hebt ingeschreven, ontvang je een bevestigingsmail. 

Daarna ontvang je van onze partner nog een belangrijke e-mail met een unieke code en informatie hoe je je kunt registreren. Deze e-mail wordt op één van de volgende drie momenten verstuurd (schrijf je dus tijdig in!):

Vrijdag 7 augustus 2020

Donderdag 20 augustus 2020

Dinsdag 1 september 2020

Inschrijven:

Van dinsdag 4 augustus tot en met maandag 31 augustus 2020.

Evenement (bepaal je zelf):

Van zaterdag 8 augustus tot en met maandag 26 oktober 2020.

Deelnemersinformatie

  • Elke deelnemer download een speciale app en registreert zich in deze app met zijn/haar eigen unieke code die je via de e-mail krijgt. Deze code is gekoppeld aan de afstand waarvoor je je inschrijft. Je kunt de app downloaden in de Google Play Store of in de App Store

  • In de app wordt de afstand bijgehouden die gelopen is en de tijd die daarbij hoort. Die kun je via het bijbehorende leaderboard inzien.

  • Je kan je registratie pauzeren en hervatten, totdat je de totaalafstand hebt volbracht.

  • Het heeft de voorkeur dat je je telefoon meeneemt als je gaat hardlopen, want je afstand wordt via GPS geregistreerd. Je moet ook je 4G aanzetten.

  • In de mail die je ontvangt, krijg je naast je unieke code ook instructies en informatie over je deelname. In de mail staat ook nog een keer de link om de app te downloaden, een instructie voor het gebruik van de app en een link waar je je digitale startnummer kunt downloaden.

  • Elke deelnemer kan slechts één code op zijn/haar mobiele telefoon registreren. 

  • Indien gewenst kan de afstand ook geregistreerd worden met een andere app (Runkeeper of Strava) of via een sporthorloge (Garmin, Polar etc.).  Je kan dan van je activiteit een .GPX bestand downloaden en via de deze link uploaden

Contact

Voor vragen kun je contact opnemen met virtueel@activebirds.nl. 

 
Schrijf je hier in voor de VIRTUELE Stortemelk Halve Marathon! 
 

Helaas, helaas! De halve marathon gaat dit jaar helaas niet door in verband met de maatregelen omtrent COVID-19. Wij zijn helaas genoodzaakt om het evenement naar volgend jaar te verplaatsen.

Wij hopen jullie in op 8 augustus 2021 fit en gezond aan de finish te zien op ons mooie eiland Vlieland. 

Alle deelnemers worden uiteraard persoonlijk geïnformeerd over dit besluit. De betaalde inschrijfgelden en sponsorbedragen worden teruggestort. 

Blijf gezond en tot volgend jaar!

De organisatie HM


– februari 2020 –

Vanaf dit jaar kunnen we geen gebruik meer maken van de terminal van Rederij Doeksen. Dit betekent dat de startnummers niet meer opgehaald kunnen worden. Wij hebben ervoor gekozen om de startnummers tijdig naar jouw adres (dat je invult bij de inschrijving) te versturen.

Op zondag 9 augustus zijn wij voor de start aanwezig in De Bolder, op kampeerterrein Stortemelk, voor vragen, de laatste wijzigingen én het ophalen van de eventueel bestelde hardloopshirts.

Nieuw is ook dat we niet meer met een automatische incasso werken, maar direct afrekenen met een iDEAL betaling.

Goede doel

Dit jaar wil de Halve marathon Vlieland het goede doel Stichting Vaarwens bij je onder de aandacht brengen. Stichting Vaarwens zet zich in om mensen In de laatste fase van hun leven een onvergetelijke dag te bezorgen op het water. Stichting Vaarwens kan door jullie bijdrage mensen die ongeneeslijk ziek zijn, of niet lang meer te leven hebben, samen met hun familie een dagtocht naar het mooie Vlieland aanbieden. Jouw bijdrage bij de inschrijving stellen wij zeer op prijs !

Bij de inschrijving verklaar je in te stemmen met de algemene voorwaarden / AVG.