Inschrijven

Inschrijven

Stortemelk Halve Marathon

Helaas, helaas! De halve marathon gaat dit jaar helaas niet door in verband met de maatregelen omtrent COVID-19. Wij zijn helaas genoodzaakt om het evenement naar volgend jaar te verplaatsen.

Wij hopen jullie in op 8 augustus 2021 fit en gezond aan de finish te zien op ons mooie eiland Vlieland. 

Alle deelnemers worden uiteraard persoonlijk geïnformeerd over dit besluit. De betaalde inschrijfgelden en sponsorbedragen worden teruggestort. 

Blijf gezond en tot volgend jaar!

De organisatie HM


– februari 2020 –

Vanaf dit jaar kunnen we geen gebruik meer maken van de terminal van Rederij Doeksen. Dit betekent dat de startnummers niet meer opgehaald kunnen worden. Wij hebben ervoor gekozen om de startnummers tijdig naar jouw adres (dat je invult bij de inschrijving) te versturen.

Op zondag 9 augustus zijn wij voor de start aanwezig in De Bolder, op kampeerterrein Stortemelk, voor vragen, de laatste wijzigingen én het ophalen van de eventueel bestelde hardloopshirts.

Nieuw is ook dat we niet meer met een automatische incasso werken, maar direct afrekenen met een iDEAL betaling.

Goede doel

Dit jaar wil de Halve marathon Vlieland het goede doel Stichting Vaarwens bij je onder de aandacht brengen. Stichting Vaarwens zet zich in om mensen In de laatste fase van hun leven een onvergetelijke dag te bezorgen op het water. Stichting Vaarwens kan door jullie bijdrage mensen die ongeneeslijk ziek zijn, of niet lang meer te leven hebben, samen met hun familie een dagtocht naar het mooie Vlieland aanbieden. Jouw bijdrage bij de inschrijving stellen wij zeer op prijs !

Bij de inschrijving verklaar je in te stemmen met de algemene voorwaarden / AVG.